Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg


På väg mot skogen
för att se Perseiderna
möter jag myggen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-15 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas du såg stjärnregnet trots allt ...
2015-08-22

  Nanna X
Stjärnfall kräver hinder..
2015-08-16

  Kozo
Den, fantastiskt fin!
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP