Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis på födelsedagen

Min son Allan
är VD för ett företag
som heter Steel Construction
Han bor med sin familj i Singapore

I söndags morse
ringde företagets familjekonsult
Chris Dale
och framförde
en födelsedagshälsning
från Allan
på perfekt svenska

Grattis på 75-årsdagen, pappa!
Jag älskar dig!

Jag blev så glad
så jag bad Chris Dale
att hälsa tillbaka

Jag älskar dig!!
Hälsa din familj!
Kom snart och hälsa på!









Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-16 05:29



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
vet inte om dikten ska tolkas som sanning - men - din längtans förtvivlan hörs --- stark dikt
kram!
2015-08-16

  Anya VIP
Med risk för att helt trampa i klaveret men jag tycker den här texten är stark och har ett mörker. När sonen till diktarjaget inte kan ringa själv... Finns det sådana familjekonsulter?
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP