Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlighetsmaskinen

Ett lagom stretande
är i tidens anda
liksom en raljerande blick
på andras tillkortakommanden

Fräcka frågor kräver
fräcka svar
blinkningar till oss
oroliga ögonkast till er

Gliringar och hugg
kan jag försvara mig mot
men hellre
din frånvarande frånvaro
än din närvarande

Mot dimman är jag försvarslös
icke ringda telefonsamtal
aldrig skrivna brev
och genomskinliga blickar




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-16 13:06



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
nu blev det svårt ---- hårt med
förväntningar på möten som aldrig blir -

2015-08-16

  bittemi VIP
En ensamhet känns i den här texten som berör!
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP