Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en sal

den röda mantelns sal
chockrosa serpentinvindar omkullkastar allt
svart
gräsvivor, kransar och timotej
kungaskogar, violer och förgätmigej
ja, som en himla sommargata, saga
vida nattens vilda, obeskrivligt vackra - vara

och jag är bara här




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-23 19:25



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Somrigt blommigt svenskt kobran har rätt massa känsla.
2023-08-20

  Kungskobran VIP
Så fint med känsla
2023-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP