Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgen som var - ur dagboken

hände många "saker"
K köpte lite "till överpris" till både
Strålande T och kanske också
Frodiga Svällande Härliga M

Alla var hemma hos mig
!Efter en mycket händelserik kväll
på Svanen
Alla var där!
Raggen gick
Den ena fräckare än den andra

Sen vare söndag...
På Badberget som varje gryning
Folk börjar komma men...
En tjej stirrar bara på Fånen
(som tjejer plägar göra)
Andra pratar teveprogram jag inte sett

Fader Sol värmer
Vädret ska bli så här en vecka till!
Mälarhavet värmer
Du är det enda som jag vill!

"Örnsbergsbagarns" bröd!
Leverpastej och gurka!
Från uteserveringen ser jag
två Kvinnor jobba hårt i bageriet
innanför serveringsrummet

I Tanto får jag höra att T
vart svårt misshandlad av O
Men han fick igen

Två väna varelser gick just förbi
Underbart är kortkort
Grabbarnas tid är förbi
Bort med bh och kortkort!




Fri vers av claes fredelius
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-17 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius