Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSEENDE - haiku

Blick ser ingenting

fäst i fjärran i tankar

annat livsöde




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-18 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som en 'borta i tanke' blick, o i eller utanför den kan allt hända.
2015-08-20

  Lars Hedlin
Stark och öppen
2015-08-19

    Dan Myrbeck
Den här har jag lite
svårt att tolka..
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP