Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vart är vi på väg?

Vem vi är och vart vi är på väg
kan bara förstås genom att se i backspegeln
och med en matematikers noggrannhet
prognosticera den framåtriktade rörelsen
från alla gångna dagars lägen.




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-17 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP