Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjena assistenten

Jag vill inte vara
ett färggrant smycke
som du visar upp
när du skryter
om dina förtjänster
för dina kollegor

Jag vill inte
bli granskad
med blickar
av kallt kirurgiskt stål

Jag vill inte
att mina misslyckanden
skall presenteras
som roliga historier
som ni kan skratta åt

Jag vill
att du sätter dig
bredvid mig
och lyssnar ödmjukt
till min berättelse
så att jag vågar
bjuda in dig
som gäst i mitt liv




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-18 08:09



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Anya och Marita har sagt det!
Bra text!
2015-08-18

  Anya VIP
Fint om vad man vill få av en medmänniska. Sociala samspel är komplexa och ibland får man ta vad man får... så tänker jag.
2015-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Denna texten skulle alla assistenter ha på sina kontorsrum!

2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP