Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det är mååndagmorgon


I sänghalmen

 

sängen andas i mitt öra 

snor in mig i sina skrövliga lakansarmar

viskar oanständigheter som bara jag kan höra

 

jag måste gå om än det känns svårt

vill bara ligga kvar låta mig förföras

znoosar en stund låter mig inte störas

 




Bunden vers (Rim) av prima donna
Läst 195 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-21 10:48



Bookmark and Share


  aol
Så tilltalande härligt sensuellt vackert skaldat vännen man känner sej gosig förnöjsam,
2015-09-22

  TrollTörnTrappan VIP
Kul kontrast mellan att ligga och ligga kvar...
2015-09-21

  Lars Hedlin
Så sensuellt vackert ,,,,,,,,:)
2015-09-21

    Bo Malte
jahadu hjärtat...du kan du ;-)
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

prima donna