Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma och punkt

Boken
bläddrar
sig själv

sida 
för sida

stycke 
för stycke

mening
för mening

bokstav
för bokstav

komma
och punkt

ingen
kan öppna 
sin dag

än mindre
sitt eget liv

det ges oss
att läsa

läses
åt oss
i oss

det öppnar
sig
bläddrar 
sig 

dag
för dag

stund
för stund

år
för år

mening
för mening

komma
och punkt




Fri vers av Petter Wingren
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-19 04:41



Bookmark and Share


  Linil VIP
En fin liknelse, men jag sitter och funderar över "inge kan öppna sin dag" ..
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren