Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLSÖGA - haiku

Fantasi i själ

bor permanent i hjärta

under vräkningshot

 




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-19 17:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kan så vara...fin haiku...
2015-08-20

  Lars Hedlin
En text om själv känsla kanske!?
2015-08-20

    ej medlem längre
Intressant, (sann?)och bra skriven haiku
2015-08-20

  KattenKin VIP
Så är det nog! Fin haiku!
2015-08-20

  Rise Little One
Man är kanske så sträng mot sig själv?
2015-08-19

    ej medlem längre
Jag känner det som att det finns mycket längtan bakom dina fina ord.
2015-08-19

    Dan Myrbeck
Intressant om fantasier...De kan vara bra länge, men måste kanske överges om de inte kan bli verklighet och därför skapar frustration.
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP