Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄXAN MARA

 

Orden var

hennes redskap

 

stack värre

än pilar

 

hur fattig

jag var

 

från en

dålig familj

 

med våld

och sprit

 

inte dög jag

åt sonen

 

framförallt

inte åt henne

 

sjukdomar

var hennes last

 

fast hon inga hade

 

utom sin elakhet

och offerkofta

 

snäll var jag

som stod ut

 

tillät henne

vara elak

 

lagade middagar

hon gärna åt

 

berömde mig

för maten

 

särskilt såsen

 

till missfallet

gratulerade hon

 

det var allt

 

och jag

höll bara tyst

 

kuvad hemifrån

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-19 17:46



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Det finns sådana här psykfall som begränsar ens eget liv i relationer och även på arbetsplatser. Tack för att du delar med dig!
2015-08-20

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2015-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Usch, vilken hemsk människa.
Funderar på om det bottnade i svartsjuka.
2015-08-20

  KattenKin VIP
Usch vilken häxa! Bra skrivet!
2015-08-20

  Rise Little One
Typisk svärmors attityd!
2015-08-19

  M.Eta
Svärmor på köpet, inte alltid så lyckat!
2015-08-19

  Onomatoprofet VIP
Ingen drömsvärmor precis
2015-08-19

  Kozo
En hel roman, på bara några rader, snajdigt :-)
2015-08-19

    Dan Myrbeck
Problemet när man hittar sin partner, är att man får en massa andra personer på köpet.
2015-08-19

    ej medlem längre
Du skriver så det berör verkligen
Text som griper om ...
2015-08-19

    ej medlem längre
Stukade självkänslor lämnar ibland dörrar öppna för andras elakheter.
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP