Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först poliskontroll i Parken

Sen fångad i ett spärrvaktsuppbåd
De va inte utan att marken
under gunga som en aladåb

Vad har jag egentligen gjort?!
Eftersom alla är så dumma mot mig?!
Okej...jag har väl inte själv alltid gjort
vad jag bort ha gjort för Dig...

Men jag älskar Dig...




Fri vers av claes fredelius
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-20 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var du glad så länge rött hår inte per automatik innebär att Poliserna drar sina vapen.
:-)
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius