Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råttan Gunilla



Har du sett?
Den kom, lilla råttan
bet av en köttbit
och gick sin väg igen

Intelligenta djur, råttor

Mår du illa,
råtta lilla?
Det var gift du svalde
Gunilla

Grymma varelser, människor




Fri vers (Modernistisk dikt) av Onomatoprofet VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-20 14:52



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Fördelen med att skriva fabler: fritt för tolkning
2015-08-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Anticimex är ett internationellt serviceföretag som grundades i Sverige 1934. Som arbetar inom områdena skadedjur, livsmedelshygien!
Jag tycker att du skrev på än mästerverk teknik i fabel form.
Vist det är sorlig och smärtsamt skriva i en ny form, när fenomenen fylkingar spökar i våra hjärnor av rädsla.
Mr. Putin förbereder nu troniska vapen för invasion på samma princip med gift.
En gång till tack för ”råttans fabel” det påminner mig om gamla tider när vi pratade bara i aforismer och fabler och det är smärtsamt men jag tycker om vara på alert!

2015-08-20

    ej medlem längre
Tror många läsare finner detta alster lustigt och kul. För mig är detta en sorgligt, riktigt riktigt sorgligt. Du skriver den på ett sätt, naivt, ett barns naivitet om du tillåter mig såga så. Därför blev detta så starkt för mig oavsett om detta var din avsikt eller ej, oavsett om min "analys" är riktig eller ej.

Thanx
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP