Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lycka

Jag är lycklig
en skit med världen som lekplats
Kaos är min lekkamrat
och vi leker tafatt

Där jag tidigare fann livet dött
växer nu blommor och sommarens bär
Jag vårdar känslan ömt som sköraste glas
ömt tryckt till mitt bröst

Men fast jag vet, det är ett moln,
ett daggmoln i solstrålen, snart borta
Men du min älskling skall få del i min lycka
där vi ligger bredvid varann, hand i hand
Tills morgonens nyhetsbehag är borta




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-20 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP