Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte

Jag vill inte göra mig själv besviken
vill inte behöva backa ännu en gång
jag vill se mina mål komma närmare
istället för att se dem upplösas,
smulas sönder
vill inte behöva ändra mina idéer och visioner
Jag vill bara ha ett löfte om att allt blir bättre




Fri vers av Ananas
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-21 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas