Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som 'smakskedar' finns inte i någon uppslags bok. De tillhör den flora vi alla och envar gång efter annan uppfinner för stunden, då de så ivrigt söks efter och plötsligt även uppenbarar sig på tungan, papperets vita ark.


Nästan inget om att vara du




Det är skönt att en del hus
är större invändigt än utvändigt.

Jag har alltid svårt att föreställa mig
hur ett hus
som ser så förtvivlat litet ut.

Kan som verka hysa
så många rum i det
och så mycket saker i dessa som rum.

Att det gäller även människor
har en ju fått sig
några smakskedar av ibland.

Det verkar rymmas
ett som helt universum
i var och en av oss.
Vårt eget.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-07 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP