Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna starkt sensuella bild via Google! Känsliga läsare bör titta bort :) kram


Kyssen den befriar åtrån starkt!

Kom närmre känn min värme

Hör när jag viskar ditt namn

 

Låt oss vara i närhet

Vi brinner av begär

 

Låt oss smaka varandra så gott

Älska nära och härligt du vackra värld

 

Låt det inte vara svårt att nå

Var och finns i stunden

 

Kyssen den befriar åtrån starkt

Du sköna underbara värld ge oss nu allt

 

 (Copyright - © Lars Hedlin 2015-08-21 )




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 373 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-08-21 12:39



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så njutningsfyllt. Vilken känsla
2015-09-10

  Margit Grell
Likt elden så varm!
2015-08-24

  Teresia Ridell
Rykande hett och ljuvligt!
2015-08-23

  Anna Nickolausson
fylld av värme, hetta och passion
2015-08-22

  louisegirl
Härliga kyssar, det är livet de <3
2015-08-22

  soligajag_1 VIP
Passion och elden brinner inom dig!!
2015-08-22

  lila fjäderblomman VIP
Mmmm...härliga kyssar! Tänker på Klimts underbara målning ' kyssen '
2015-08-22

  Sommarina VIP
Fint. Kyssar. Livets vitamin
2015-08-21

  Rise Little One
Denna text passar perfekt till fredagsmys ;)
2015-08-21

  Fem hjärtan VIP
Härligt hett!
2015-08-21

  Blomma-Stjärna VIP
skön erotik
2015-08-21

    Dan Myrbeck
Passade perfekt att läsa direkt
efter Zavannas fina dikt.

Bra!
2015-08-21

    ej medlem längre
Hett och brinnande.
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin