Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålsnippa och Robosnopp


Självsäker och stark
ja, hon är en riktig klippa
alla män vill ha henne
hon kallas för Stålsnippa

Attraktiv och stilig
han har en vältränad kropp
han får många ligg han
dom kallar honom Robosnopp

Stålsnippa och Robosnopp
skulle kunna va' ett par
men dom gillar inte varann
så ingen av dom får finnas kvar

Stålsnippa och Robosnopp
ska utvisas till en annan planet
så stod det skrivet
det säger profet






Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-21 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP