Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så som i himmelen så ock under jorden


Naziträdet (haiku)


Med ruttna rötter
Har de vuxit sig stora
Vattnade med hat




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-21 17:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra samhällskritisk haiku! En fet känga åt många.
2015-08-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den värste antisemiten genom tiderna var jude och ingen mindre än Hitler själv.
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP