Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
världen känns så hård och kall


Världsskap

värden för Världen 

bjöd du litet på flärden

följde på färden?

 

välkomnade du

med öppna armar de som

kom oinbjudna?

 

värden för Världen

hade de samma värden 

i dina ögon?

 

lät du dem stanna 

eller stängde du din dörr

slöt ditt hjärtas port?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-20 13:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra och insiktsfull!
2015-09-20

  Nanna X
Viktiga frågor!
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

prima donna