Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske en alldeles för lång dikt MEN ack för viktig för mig för att korta ner...just nu


Alla barn är magiska!



tuffa dagar
mina känslor
tagits som gisslan

bönat och bett
inte hjälpt
vanliga strategier
totalt verkningslösa

tog fram bekymmersdockorna
från Guatemala
delgav dem mitt dilemma

helt plötsligt ändrades
dagens planer
skulle bege mig till
stadens trädgård
packade ryggsäck och kamera

under trädet i gräset återfann jag
mitt andliga DNA ( här skulle jag vilja vara för alltid)
400 bilder med näsan
i blommorna

den kvällen deltar jag i
min dotters engelska
poesisida med
dikter och bilder

hon sätter in en bild av
små händer (hennes 5-åriga dotter)
formar ett hjärta
runt en blå fjäder
" dottern vet att det är
ett tack för att hon
räddat fågeln"

Jag skriver ;
alla barn är
magiska
glöm ALDRIG DET !! ( Tack!!!)




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-21 23:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra starkt underbart framfört :)
2015-08-22

    ej medlem längre
Fantastisk dikt av vikt ...
2015-08-22

    ej medlem längre
En fantastisk text. En stor text. En viktig text. Tack för att du skrev och lämnade spår i mina känslor.
2015-08-22

  Bibbi VIP
Skriver under på Ronson Evestad.
2015-08-22

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Underbart avslut på texten.

2015-08-22

    ej medlem längre
"... tog fram bekymmersdockorna
från Guatemala
delgav dem mitt dilemma
helt plötsligt ändrades
dagens planer ..."
Gott!

"under trädet i gräset återfann jag
mitt andliga DNA"
Fint!

2015-08-22

  Blomma-Stjärna VIP
efter några hårda prövningar
och tuffa dagar
ger du oss en dikt
som en lovsång till magin
som finns för alla (barn) !
Tack!
2015-08-22

    ej medlem längre
fint om vår framtid,dessa ljuvliga varelser barnen,"så länge det finns ungar så finns det hopp" som Cornelis Wreesvijk myntade det hela,ja barn är magiska.Så också alla djur.
2015-08-22

    tramp
så sant men näsan i alla världens blommor
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP