Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att det finns parasiter bland människor det vet vi, men finns det människor bland parasiter?


Blodigeln Ingo


Det var en gång en blodigel
som kallades "Ingenting Ingo"
hans bästa vän var en mördarsnigel
som kallades för "Grinige Gringo"

Ingo gillade att titta på skräckfilmer
och lyssna på Placido Domingo
Han levde på blod han ärvde
av sin käre farbror "Zeneca" Zingo

Men en dag tog det ärvda blodet slut
och Ingo va tvungen att hitta ett offer
han hittade ett medelåders kraftigt djur
den harmlösa hamstern Kristoffer

Kristoffer var lagom stor
och Ingo han sög - åh Gud, va gott
vilken tur att jag hittade någon
vars blod också är blått








Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-22 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP