Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever inte i Texas-eller hur?







Debatterna i vårt land börjar balla ur

Sverigedemokrater är lovligt byte

Alla kan kasta sin skit på dem



Visserligen är jag väldigt långt från

Sverigedemokrater men.......


Vi lever ju för helvete i en demokrati

Om vi verkligen är demokrater

Borde vi inse


Det vidriga i att förkasta och nedvärdera


Vi lever inte i Texas

Vi lever i Svea Rike Land


Vi har en historia av stormaktstänk förvisso

Men innan denna galenskap


Var vi alla apor




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-23 00:40



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
allvarligt ämne som avslutas med en härlig humor! snyggt!
2015-08-23

  Fem hjärtan VIP
Håller med dig där.. Respekt och sakliga diskussioner kommer man långt med.Det är som sagt demokrati!
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt