Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke, känsla, handling


Balladen om den kognitiva triaden


En förnimmelse
som blev en påminnelse
om en känsla
som väckte en tanke
som ledde till en handling
som möttes av en reaktion
som väckte en känsla
som ledde till en motreaktion
som resulterade i en ny reaktion
som väckte en annan känsla
som väckte en annan tanke
som...




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-23 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP