Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i vården!

Så trängd i ett hörn
med sin bevarelsedrift.
Med stressad personal
som jobbar dubbelskift.
Underbemannat
med ansvar och plikt.
Att göra sitt bästa
i alla sjukdomsskikt.
Fast man får ta svordomar
och en och annan smäll.
Är belöningen
En dag utan gnäll.
Ett samspel
mellan personal och den som är i nöd.
Det handlar inte enbart
om ens levebröd.





Fri vers av jesse james
Läst 469 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-23 23:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
när vi blir delaktiga kunskapen ser vi världen med andra ögon
det ställs krav på personal. många är kallade men få är utvalda

har sett personal som är eldsjälar, hanterar liv är följsamma allt eftersom behovet
men så finns de som vill kuva med dominans, deras oförstånd har inte en chans, men så kommer den med själ och kompetens och lindrar plågan
kunskap går inte att överföra
vi måste uppleva se och beröra

2019-01-18

  Maj-Lis VIP
Bra...ett krävande yrke
2018-03-24

  Thurizas
Det är verkligen så mycket mer, tack för att du delade denna.
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

jesse james