Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banta mera (senryu)


ska börja träna
vill gå ner åtta kilo
överväger nu






Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-24 08:09



Bookmark and Share


    lory
Haha mi treniramo na drugi nacin haha znas i ti kako
2015-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var rolig och fyndig!
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP