Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vem älskar mig?

vi går här och tror oss vara älskade
men är det egentligen en bild ov oss själva
vi älskar?

förnekelsen av att vilja älska mig själv först och främst
det är den största självförnekelsen - älska mig!!!

och i saknaden växer ett tomrum
som bara jag kan fylla

och när jag saknar fyllnadsmaterial
blir det bara ett torrt ödsligt hål kvar
där ekorrar samlar nötter till vintern




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-24 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP