Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1409


JAKTBROTT - tanka

Bakom glest grenverk

iakttagande ögon

vill ha, vill ta allt

ser rädsla hos villebråd

klackar klapprar på asfalt




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-24 18:02



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Min tolkning:

Tror först det är ett rovdjur.
Ser sedan att det är
människan...
2015-08-25

    ej medlem längre
Fydå, sätter verkligen tankar i ens huvud, otrolig bild du målar upp!
2015-08-25

  Rise Little One
Det väcker läskiga tankar...
2015-08-25

  Lars Hedlin
Verkligen bra framfört!
2015-08-25

    ej medlem längre
Rader som berör mig
2015-08-25

  Onomatoprofet VIP
en thriller tanka!
2015-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Ruskig bild av vårt samhälle.
Bra skrivit.
2015-08-24

  M.Eta
Ger rysningar!
2015-08-24

  ULJO
En ruggig sanning i vår verklighet, bra
2015-08-24

    ej medlem längre
En ruskig historia.
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP