Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1410


HJÄRTATS SAGA - haiku

Bortom hjärtats slag

aningar om mörkrets tid

kärlekslåga släckt




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-25 17:56



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
svårt att se in i slutna rum fulla av längtan.
kan man släcka lågan i en människa eller är den bara instängd
2015-09-01

  Lars Hedlin
Starkt i beröring.....
2015-08-26

  ULJO
Bra skrivet
2015-08-25

    ej medlem längre
Svarta minnen hejdar hjärtats slag ibland.
2015-08-25

  Rise Little One
Ett misstänksamt hjärta kanske ...
2015-08-25

    Dan Myrbeck
Intressant att lågan släcks av bara aningar...

Bra skrivet.
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP