Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oskördad senryu


äpplen är mogna.
- vi kan göra äppelmust!
de ruttnar igen




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-24 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP