Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då och nu


Ljungen blommar


När ljungen blommar

är det höst

sommarlovet slut

lärde jag mig som barn.


I dag blommar ljungen

det är höst

men mitt sommarlov

tar aldrig slut.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-08-25 10:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om den blommande ljungen!
2015-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla av förnöjsamhet...fint...
2015-08-26

  Solitaire VIP
Ljungen är så härligt violett
Och just nu känns sommaren så rätt!
Och inga andra som kan tampas me'n
Än vi medlemmar i ledighetskommittén
2015-08-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om när livet vänder blad!
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP