Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av


Av tre ännu två
här är det normalt att dö
isarna krymper

Kan du känna sorg
N 26018
namnlös längs kusten




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-25 14:05



Bookmark and Share


  Ananas
Vackert och sorgligt skrivet!
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP