Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1411


A PERFECT MATCH

 

Ett ord

en blick

en gest

 

skapar

oskrivna

musikstycken

 

glädjenoter

döljer

dissonans

 

överraskar

skrattande

con amore

 

ökar tempo

till eldig

passionato

 

stunden

är nu

just nu

 

du återger

mig livet

 

jag återger

dig livet

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-08-25 17:57



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
i närhet blir människan till
och skakas samtidigt i grunden
2015-09-01

    Sefarge VIP
Diktens ord,
som klingande
pianotoner inuti.
Härligt skaldat!
:)

2015-08-26

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text! :)
2015-08-26

  M.Eta
Kan nästan höra musiken! Fint
2015-08-26

  Valter Örn VIP
Ett kärleksförhållande tolkat som ett musikstycke. I början ett oskrivet notblad som efterhand fylls på till en hel symfoni. Helheten kan i efterhand spelas upp i ens minne.
2015-08-25

    ej medlem längre
Toner ur kärlek
mycket fint komponerat ...
2015-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbart möte!
2015-08-25

    ej medlem längre
Tycker rytmen i dina ord ger en härlig känsla av blues. Gillas.
2015-08-25

  Rise Little One
Ömsesidig verkan för kärlekens skull!
2015-08-25

    Dan Myrbeck
Kärleksmusik
i växelverkan
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP