Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag håller på att utforma något Underbart: LUSTMETODEN - jag har gått ner från 175 kilo till 108 genom bra mat, självrannsakan och Lust.


DOMINIQUES LUSTMETODEN

Så himla glad!!!

Idag hade jag tajta blåa jeans för första gången på säkert 20 år, med en jeansblå top. Magen hålls inne med en gördel och jag ser stor men hyfsat okay ut.
Jag börjar känna mig som en helare Quinna. Det är dock en lång bit kvar till mitt mål: långa, fina, smidiga muskler med runt kvinnligt underhudsfett, sidenlystrig skimrande hy med spänst.
Slätare ansikte, mer spänst.
Jag tänker fan i mig inte nöja mig med att duga!!! Jag ska skina. Briljera. Berätta för överläkaren på Sahlgrenska att en visst kan gå ner och hålla vikten utan Gastric by pass som de ville övertala mig till.
Jag ska därtill trotsa plastikkirurgernas domar att huden ej kan töjas ut och gå tillbaka!!!
Watch me! Säger jag bara. Jag lägger ner heltid i min rehabilitering och sen ska jag berätta om varför lägga ner kampen och varför vi istället bör finna passionen och lusten för att optimera hälsa.
Mitt koncept: LUSTMETODEN och med andan I WILL DANCE AGAIN.
Amen och Tack.
Namasté
DominiQue

Det finns mera kommentarer att läsa om Du klickar på mitt namn
Låt Dig Inspireras!
Hälsa är icke - Det bygges!
Inspirerad av Are Waerlands:
"Livet är icke - Det bygges!"
"

"Hälsan är en upplevelse, en livserfarenhet, en kraft, en 'livsfølelse', en underbar musik som genomströmmar vår varelse, ej endast för några ögonblick, utan från morgon till kväll och från kväll till morgon."

Are Waerland






Prosa av DominiQueen
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-25 22:25



Bookmark and Share


  Amari
You will dance again!
Och du syns redan vacker,
både till själ och omslag.
Tack för din inspirerande text!
2015-08-26

  DominiQueen
Tack - men nej jag är i Sanning ingen kämparande - som jag skrev käre Steve:
" Jag lägger ner heltid i min rehabilitering och sen ska jag berätta om varför lägga ner kampen och varför vi istället bör finna passionen och lusten för att optimera hälsa."
Kamp - tillhör det gamla paradigmet med motstånd, krig mm - männens outvecklade testoteron - nu gäller Gudinnans metoder med omfamnande och lust - men fast och bestämt ;-)
2015-08-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
Härlig kämparande!
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen