Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle vilja - för tiden är

.

Nu är tid att somna in
att få omfamna vilans evighet




Fri vers av Mejja
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-04-20 23:56



Bookmark and Share


  Rachel Roth
jag läser din starka dikt
som berör så starkt
och sedan kommentarerna
som din läsare har skrivit
och jag inser att jag
inget har att tillägga
dessa 5 läsare har
sagt allt.......
2006-04-22

    Bodil Sandberg
Det är bara några ord men dom får mig att känna sååå många känslor - på en gång...bara en sann poet lyckas förmedla allt som finns invävt i detta verk...
2006-04-21

    NoMi F
Så djupt skrivet
I bland känner man så där, men
så kommer man i håg barnen
Den enda rätta kärleken
dom behöver sin mor
Ja dom är allt
Därför fortsäter man
att kämpa
2006-04-21

  rebecca d
Lämna detta till En som vet bäst....kram
2006-04-21

  mjuk
Jag vet att du vill se dina barn ta studenten hjärtat.Låt bara tiden ha sin gång.Kram
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Mejja