Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1412


TILL FJÄRIL FÖRKLÄDD

 

Såpbubblor

lätta sköra

skimrande

 

är mina drömmar

 

sökande

flyger de

mot himlen

 

över

havets vågor

kobbar och skär

 

landar

på klippan

till fjäril förklädd

 

som du

fångar

i kupad hand

 

kysser

dess vingar

oändligt ömt

 

ber den flyga tillbaka

 

viska i mitt öra

att drömmar

blir sanna




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-08-26 18:25



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fjäril som blir kysst om vingen... fint
2015-09-01

  Linda CH VIP
Vackert och poetiskt!
2015-08-27

  Lars Hedlin
Tycker väldans mycket om denna!
2015-08-27

    eva m h
Vacker i sin sköna skirhet
2015-08-27

  bittemi VIP
Så vacker poesi!
2015-08-27

  Nannie
väldans fint
2015-08-26

  M.Eta
Man känner nästan att man svävar med när man läser texten. Mycket fint!
2015-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så skört och vackert...
2015-08-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att läsa och njuta av!
2015-08-26

    Dan Myrbeck
Å så fin!
2015-08-26

    ej medlem längre
Kärlekens vackraste bubbla har du fångat med dina ord här.
2015-08-26

    ej medlem längre
Underbar och utsökt vacker ...
guldstjärna ...

2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP