Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1413


PLANLÖS - haiku

Omkullkastad plan

driver för vinden mot storm

ohjälpligt utdömd




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-26 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fy så ruggigt, du får med så mycket i dina haiku, du är så bra.
2015-08-28

    Dan Myrbeck
Tänker på flyktingarna...bra skaldat.

Ett + för motsatsorden för/mot.
2015-08-27

  Lars Hedlin
Nära intensivt!
2015-08-27

  Rise Little One
En hopplös situation!
2015-08-26

  M.Eta
Att skriva haiku är din grej!!
2015-08-26

    Ingalill Birgitta von Knorring
Fint
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP