Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tankar

offrar jag kärleken
om jag måste vara för mig själv?

dåligt samvete växer inte på träd
men det slår rot i ditt hjärta

det du saknar är som ett hål i däcket
du märker försent att något är borta

när din älskling ligger och väntar på dig
då vet du att det är dags att sluta skriva

-- tankar en sen kväll




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-26 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP