Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förbannade upprepningstvånget

När ska jag släppa barnets separationssmärta
Istället för att ständigt återupprepa ja söka den
På vuxenlivets tuffa scener
Som igår på krogen Svanen i Midsommarkransen
När Hon drog hem ett snille som heter Krille
och jag kände depressionens svarta moln närma sig

Men jag somna strax och idag sa Hon
Att han var intressant men att dom aldrig
legat med varann...




Fri vers av claes fredelius
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-27 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius