Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNEN LER I MJUGG

 

Stjärnors

glittrande kaskader

 

strör silver

över himmelsduk

 

färgad sammetsblå

 

smak av havssalt

fyller munnen

 

doft av älskog

berusar alla sinnen

 

mångubben ler

i mjugg

 

åt kärleks

vilda lek

 

på strandens

våta bädd

 

till vågors

eggande musik




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-08-27 18:47



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
nästan som ett vykort från sammetsläppar
2015-09-01

  Lars Hedlin
Jätte fint !
2015-09-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
månfint
2015-08-30

  Valter Örn VIP
Många romantiska ord fint kombinerade med sensualitet i denna dikt ...
2015-08-28

    ej medlem längre
Oh, så fantastiskt fint målat.
2015-08-28

    Dan Myrbeck
Vacker poesi
2015-08-28

  Angel of love
Ljuvlig text att läsa.
2015-08-28

  M M Mannheim VIP
En underbar dikt med användning av det svenska språket med bravur!
2015-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om ett kärleksmöte!
2015-08-27

    ej medlem längre
Skimrande vackra ord.
2015-08-27

    ej medlem längre
Så Underbart vackert du skriver ...
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP