Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från landet som icke är...


Elegi

Kärnan

omsluts

handen griper, ömt

du klättrar, ögat

slöjas, faller du

mörkret vaktar...

 

...vågar högre

flämtar

sanningen skymmer

dras ur ditt djupaste

smeksam ondska

hjärtats kammare

töms

 

 

 




Fri vers av AndersPetter
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-27 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersPetter
AndersPetter