Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

Redan stiger skymningen

över spridda syner

draksådd härjar

vi vet - och snart

skogen kan inte räddas

går vi åt sidan

väller fram

åskmoln.




Fri vers (Fri form) av AndersPetter
Läst 242 gånger
Publicerad 2017-01-22 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersPetter
AndersPetter