Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor i övergivenhetens tid

 

Du skulle inte tvätta mig

sa du

inte bara väste

 

härifrån tog vi ansats

slingrade oss om varann

bets förtroligt i nacken

efter regnet.

 

 

Hur kan exemplariskt bli

endera och intet

söker vi i förevarande

utnyttjat och slitstarkt

starkt slitet

vänds inåt och svartnar.

 

 

Dump vet du malgomej

Trump ja vill va utan dej

 

 

Nu är alltings fullbordan

tiden når sitt slut

tjuter vi och röken

ser vi inget dör vi

allesamman i ring.

 

På tå hoppar datorerna

snavar sladderlöst

stupar huvudlösa

hjärtbefriade.

 




Fri vers av AndersPetter
Läst 196 gånger
Publicerad 2016-08-24 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersPetter
AndersPetter