Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läser Lorca och Neruda

I morronsolens sken över Hägerstensvägen
Poeter att återkomma till kväker en groda
Neruda från Chile Lorca en spansk sägen

Bland de svenske är det Stagnelius och Fröding
Ferlin och kanske allra mest Ekelöf
Musiken hos Fröding spännvidden Ekelöf
Med dom vill jag förbrödning

Poeter ska vandra
Och läsa dikter av andra




Fri vers av claes fredelius
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-28 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius