Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1416


OCH DU GICK

 

Jag

höll fast

dig hårt

 

band

dina händer

i mina

 

vårt

hjärteblod

blandades

 

en sista kyss

märkte

min kind

 

jag bad dig gå

 

innan saknad

började

blomma

 

och du gick

 

med stulet

hjärta

gömt i handen




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-08-29 18:00



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Vemodigt berörande dikt
2015-09-01

  Magdalena Eriksson VIP
passionens grymma lek
gå stanna
vara hos varandra men i drömmen.
lätt på handen skriver om starka känslor.
2015-09-01

  Lars Hedlin
Känsla i beröring
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om en stor förändring i livet!
2015-08-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
find fångat i ord
2015-08-30

  Blomma-Stjärna VIP
smärtsamt och vackert om kärlek/separation
2015-08-29

  M.Eta
Känslig text! Fint
2015-08-29

    ej medlem längre
Vemodigt vackra ord...som bara du kan skriva.
2015-08-29

    ej medlem längre
Rader som grep mig, rörde
vid något inom ...
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP