Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nr 1417


HÖSTVISA - tanka

Vissnande björklöv

gulnar och faller till mark

sjunger höstvisa

skymning mörknar i molnen

dagen går mot nattens famn

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-08-31 18:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så som det blir varje år...fin tanka...
2015-09-01

    ej medlem längre
Hösten vackerhet famnad ....
Mycket fin tanka ...
2015-09-01

    ej medlem längre
Brokig fin höstvisa, trots mörkret som faller på:)
2015-09-01

  Lars Hedlin
VACKER
2015-09-01

  M.Eta
Hösten är i sikte med andra ord, fin text !
2015-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Väl fångat och förmedlat!
2015-08-31

  Rise Little One
En mysig stämning inför hösten!
2015-08-31

    Dan Myrbeck
Finstämd
2015-08-31

    ej medlem längre
Vackert målar du hösten med gyllene ord.
2015-08-31

  Onomatoprofet VIP
fin tanka utan krusiduller!
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP