Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går

1968
Vi har inget annat än vår solidaritet...

2015
Jag har inget annat än min soliditet...




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-29 22:51



Bookmark and Share


  aol
Verkligen med så få ord så bra skrivet.
2017-09-01

  Blomma-Stjärna VIP
Wow! - med få ord beskriver du tidskänslan
(snart nog kommer pendeln vända - och medkänsla/solidaritet/vikänsla
kommer åter i fokus och på den nya tidens sätt!)
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP