Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen från fabriken

Robottillverkade kanelbullar
wienerbröd och köttbullar
ligger samlade
som bortvald restmat
i underjordiska frysboxar

Väntar på överraskande blixtnedslag
eller planerade strömavbrott
för att åter kunna bäras upp mot ljuset
och den syrerika vinden

Innan jordens varma mörker
kan förena sig med markens växter
och begrava dessa smaker och dofter
av internationell ingenjörskonst




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-30 05:55



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ännu en fin spegling av utvecklingens (invecklingens) gång...
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP