Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinka lilla stjärna

blinka lilla stjärna där
hur jag undrar vad du är
vad är du och vart är jag och du på väg

höger vänster uppåt eller ner
finns det kanske något mer
ligger vårt nirvana åt nåt annat håll

tid är både händelse och plats
kanske har i tiden målet satts
färden går ju genom både tid och rum

en tidplats målet är
mitt nirvana ligger där
och koordinattid kallas vägen dit

färden går emot nirvana
koordinattid heter färdens bana
dit vi far med ljusets hastighet




Bunden vers av lean
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-30 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lean
lean